Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Risc que la prohibició i la regulació doni una visió i una vivència negativa de la muntanya."

Avatar: Indic Indic

Àmbit

  • +Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Títol

  • +{"ca"=>"Risc que la prohibició i la regulació doni una visió i una vivència negativa de la muntanya.", "es"=>"", "en"=>""}

Cos

  • +["

    La necessitat de regular, controlar i fins i tot prohibir determinades conductes i activitats d’ús públic pot acabar contribuint a que la població tingui una visió negativa del Parc, com un espai de restricció més que no de gaudi. És important, per això, acostar la muntanya i el Parc a la població d’una manera positiva, que posi en valor usos i hàbits positius. I en aquesta línia l’educació ambiental en sentit ampli, i el tipus de comunicació que es faci, poden jugar-hi un rol important. A més, a l’hora de controlar determinats usos públics, caldria buscar alternatives a la mera prohibició, buscant mesures que regulin el què, com i quan.

    ", "", ""]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir